1002001 501501000 501502001 ucgeni 

kapat
  1. 3000 4000 5000 üçgeni gibi bir üçgendir, abartıp şımartmaya gerek yoktur.
    (fewzi1907, 28.10.2006 02:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » nimes » polat kafa kes » zeytinburnu » yalniz » the show must go on » josef fritzl » dedeye mesaj yazmayi ogretmek » kaplumbaga cuku » aklini kullanan gerizekali » tayfa » cita » slalom » progressive » satan is endless satan is timeless » guzellik kralicesi » petri lindroos » ben » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » ucu ceyrek gece yonu » itu sozluk » spread your wings » white queen » abdulhamit in tahttan inisini kutlayan masonlar » gunun sozu » parayi bulan lidyali nin ilk sozleri » alttakiler tepeye » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi » duzce universitesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa