sozlugun hayatin anlami olmasi 

kapat
  1. Bir boşluktur, bırakılmışlığı yaşar beden içten içe... Dış hayat'tan soyutlamak ister kendini, hayatın rüzgarına karsı ya direnmeye mecali yoktur, ya da o rüzgarın ruhu çoktan devirmesidir.Hayallerini kaybetmektir, yavaş yavaş her geçen gün bir hayali daha kaybetmektir.Sabah öğle saatlerinde uyandıgında evde kimseyi bulamamaktır.Kendi basına kahvaltı yapmaya çalışıp, mutfakta bir şeyler hazırlayıp moralsiz kahvaltı yapmaktır,dış yaşamdan kopmakla başlar sözlüğün oksijeniyle nefes almanın evresi...

Sözlük'ten önce bilgisayarla bir bütün olarak yaşamaktır.ifadeler, insan ilişkileri, konusmalar, azarlamalar, siktir cekmeler, aşk yaşamalar, yalakalık yapmalar, romantik erkek olmalar, klavye delikansı olmalar, bağırmalar, ayar vermeler, hayal ettiği "x" kişilikte olan insanı sözlükte yansıtarak rahatlamaktır.

Traji-komik değildir,trajedidir aslında, gecelerini gündüzünü başlıklar, özel mesajlar, ayar vermeler, laf sokmalar, gülmek adına taşşak geçmeler,(ya da gectigini zannetmeler) ve zirveler..

zirveler apayrı bişidir.Nicklerin yaşattığı ruhları bedenen tamamlama işidir aslında, zirvelerde sözlük nickinin size vermis olduğu elektriği bulamazsınız bazen zirvelerde, şaşırırsınız işte şaşırdıgınız "-çok soğuk birisi ya" ya da tam tersi "-alla alla sakin bi cocuga benziyor ama esprili bi tip" Ya da sözlük kızlarının ne güzelliğiyle orantılı zirve'nin ardından nick başlıklarına şirinlik kokan entryler girersiniz.

Herşey mümkün elbetteki.ben hiç zirveye gitmedim.ama bu gitmeyeceğim anlamına gelmez, burada anlatılmak istenen sözlüğün hayatının büyük bir bölümünü kapsıyanlardır.internet bilgi ve haber amaclı kullanıldığında sağlıklıdır.Bağımlılık yaptıgı anda işte o zaman size zarar vermeye başlar.Yaşadığımız stressli şeylerden kaçan insan alkol veya uyusturucu almak yerine sanal alemin serin sularına salar kendini, bağımlılık riski olanlarda sanal bağımlılıkta peşinden gelir.

Arkadaşlarınızla düzenli olarak yaptıgınız sosyal faaliyetlerdeki yüzyüze neşeli sohbetlerdeki tebessümün yerini ":)" işareti tutar mı ? sevgilinizin gözünün işindeki o puslu bakışları klavye üzerinden anlatabilir misiniz? aşk'ı heyecanı klavye üzerinden anlatabilir misiniz?

Bir hayat akıyor, sanalı, monitor arkadasındaki ilişkileri yaşayalım derken "gerçek" hayatı kaçırdığınızın farkında mısınız?
    #558562 (secretcode, 20.08.2006 03:28 ~ 03:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

sozlugun hayatin anlami olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozlugun hayatin anlami olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozlugun hayatin anlami olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sozlugun hayatin anlami olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » babanin haber tutkusu yuzunden tv izleyememek » sevda » hectic » recep ivedik 2 » gorulebilecek en kotu ruya » taye taiwo » erkegin orospusu » 29 ocak 2009 final bileti kura cekimi » insan klonlama » fiyatinizi gormek icin buraya tiklayin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi » aptal » kristal kafes » formuladeildin » zirve mekanini namusu bellemis organizator » tanri olunmaz tanri dogulur » if we don t end war it will end us » balestrino » mahir cayan » ancak bir ogrenci evinde olabilecek seyler