cern deneyinden sonra olasi gazete basliklari 

kapat
  1. "bendeki delik daha kara" siyahi manken hede hodo

bulvar.
    #3922352 (gazozuna pvp, 05.09.2008 23:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

cern deneyinden sonra olasi gazete basliklari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cern deneyinden sonra olasi gazete basliklari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cern deneyinden sonra olasi gazete basliklari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cern deneyinden sonra olasi gazete basliklari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » bulasik yikayan sevgilinin poposunu isirmak » unutulurmus » bm nin gucunun israil e yetmemesi » kiev otobusu » digger » ben bu yaziyi sana yazdim » leise » eti ne budu ne » gece » tarator sosu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gulben ergen » tamam tamam sustum » kahvalti sonrasi masada oturma ihtiyaci » galapagoslu iguana » 90 larin sonunda 2000 lerin basinda cocuk olmak » flote » wack » salak insanlarin iyi niyetli olmalari » 22 kasim 2008 ankaragucu fenerbahce maci » kurtce konusup boluculuk yapmadigini iddia etmek