hincal uluc 


kapat
  1. sabah'tan kovulacağını ve postalfil bir gazeteye davullu zurnalı propagandasını yaparak geçeceğini düşünürken kovulmayan, aydin dogan da iplemeyince kontrpiyede kalan faşist.
    #3654663 (le phallus, 12.07.2008 16:20)

© 2008 - uludağ sözlük

hincal uluc başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. hincal uluc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hincal uluc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gokhan birben » zenginin mali zugurdun cenesini yorar » radyo limon » kufrun yakistigi insanlar » mehmet emin palamut » izmir de su bitti » hala ps 1 oynayan insan » 27 agustos 2008 steaua bukres galatasaray maci » henuz kimse entry nize budur iste dememis » new age a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games