anayasa mahkemesi nin turban yasasini iptal etmesi 

kapat
  1. insanların anayasa mahkemesi siyasi tarafını belli etti şeklinde yorumladığı, belki de gelecekte yaşanabilecek kötü olaylara şimdiden fren yaptıran karar. fanatik sayılabilecek düzeyde beşiktaşlı olan ben şimdi çıkıp da desem ki bu sezon en iyi futbolu fb oynamıştır diye beni de mi hemen bu tarafını belli etti fb'li aslında şeklinde yaftalıycaktınız. aynı futbolda olduğu gibi hukukda da artık insanlar her şeyi bilir olmuşlar da,bu işe yıllarını vermiş, en üst makama öyle kömür mömür dağatarak değil okuya okuya, sınavlarını vere vere ulaşmış insanları yanlış karar verdiler diye suçlayabiliyorlar. anayasayı bir kere bile eline almamış, laiklikten, rejimden, devlet düzeninden zerre anlamayan insanlar demokrasi adına kendi istekleri olmayınca nasıl da kamplaşmaya dökebiliyorlar işi, hakikaten ilginç.

sizin demokrasi anlayışınız değişmediği sürece malesef ki sonuna kadar istediği basortusunü takmaya hakkı olan kadinlarımız mağdur olucaklar, siz de onların üzerinden siyaset yapmaya devam ediceksiniz.

(bkz: demokrasi)
    #3503250 (hepimiz caylagiz, 06.06.2008 18:43 ~ 18:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

anayasa mahkemesi nin turban yasasini iptal etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. anayasa mahkemesi nin turban yasasini iptal etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anayasa mahkemesi nin turban yasasini iptal etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about anayasa mahkemesi nin turban yasasini iptal etmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.