vtunnel com 

kapat
  1. pop up'larıyla deli eden arada bir yaran site. youtube'a girebilmenin yegane yolu olduğu için tıpış tıpış tahammül edilir, o ayrı.

tebrikler abd de 1 yil calisma izni kazandiniz * *
    #3492628 (meredith, 04.06.2008 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

vtunnel com başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vtunnel com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vtunnel com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayali kurdistan haritasi seklindeki havuz » yaran tekel bayii isimleri » gammazlama aparati » akliselimin hakim kilinmasi » sol frame ye bakamayan sagci » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi » osman yildiz » keyfkesh » kadin » ehliyetsiz araba kullanmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games