nicke dayali espri uretme cabasi 

kapat
  1. gereksiz bir çaba. hoş durmuyor, basit kaçıyor biraz. yapmayın, daha orjinal şeyler üretebilir insanoğlu. örnekleme yaparsak, yazamaz nickli bir yazar var diyelim. şimdi bu yazara nicki gibi yazar falan derseniz ayar vermiş olmazsınız mesela. küçülürsünüz hafiten. yazmasa daha iyi, yazabilemez, yazmamalı, yazamaz ve türevleri. gerçekten aşırı bir şekilde küçüklük göstergesi bu. yapmayın diyorum sadece. deyin bok gibi yazar, yazacağı yazıyı. .. .. falan. ama olmuyor böyle, harbiden olmuyor.

başka bir örnekleme yapalım, diyelim hicbise, bu yazarda hicbise yok yeaaa, hicbiseden anlamıyo valla gibi salakça espriler.

bir örnekleme daha, size olayı kavratmaya çalışıyorum. (aranızda zorlananlar oluyor kimi zaman) kechi nickli yazara kechi inadına girmek, kechi değil eşşek eşşek, kechi olsa bu kadar sevmezdim gibi nicke dayalı salakça espriler işte. artık anlamayan varsa ölün lütfen. sadece diyeceğim şudur ki;

yapmayın, etmeyin, orjinalite iyidir, yaratıcılık güzeldir, beyazlara özgürlük, burası nev ork emerikaa.
    #3485110 (YaZamaZ, 02.06.2008 22:55 ~ 08.06.2008 11:45)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

nicke dayali espri uretme cabasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nicke dayali espri uretme cabasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nicke dayali espri uretme cabasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nicke dayali espri uretme cabasi. Copyright of the articles are belong to their authors.