sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi 

kapat
  1. pek bi sikindirik hikaye benimkisi. okuma bence değmez yani...

şimdi şöyle: uzun zamandır takılırım ben bu uludağ da, ekşi de felan. o bakımdan hala öss ye hazırlanıyorum zaten. ekşi de üyeliğim var epeydir. çaylak olarak yani... büllük kafalılar altı aydan beri almadılar beni. bu arada uludağ da okuyorum tabii. ama üşengeç bi insan olarak, üye olmaya üşendim. şimdi o formu doldur, msn i aç aktivasyon yap felan gerek duymadım. zaten böyle okuyabiliyorum işte, niye yapıyım dedim ve nitekim yapmadım.

geçen yine, ekşi açtım uludağ açtım, lan didim; bu ekşi yalan oldu ben bi uludağ a üye oluyum, ekşi zaten çok geyik olmuştu, uludağ daha bi kültürlü gelmeye başlamıştı son zamanlarda. ev de boş, iki arkadaş var yanımda hayatı çözmüşçesine muhabbet ediyoruz, siyasi tartışmalara felan girdik. ben o arada bilgisayar başında üyeliğimi gerçekleştirmek için oturuyorum ama tartışma bi türlü bitmiyo... bişe söylüyorum, başka bi şey demicem diyip susuyorum sonra dayanamayıp yine konuşuyorum yine başka da bi şey demicem diyip susuyorum sonra yine aynı üç beş kere tekrarlnandı bu böyle o sinirle de nickimi baskadabiseydemicem yazıvermişim. (hay mına koyim) sonra dedim: bunlar zaten almaz beni, aldırmadım yazmaya başladım. 1 mayıs gerginliği var zaten, sinirli sinirli coptu, polisti, kenan evren di bişeyler karaladım. on entry girip sıçmaya gittim...

sıçtımmıda uzun sıçarım ben. leman felan okurum. neyse tuvalete girdim, yine ayı soru geldi aklıma: şu tuvaletleri niye bay-bayan diye ayırırlar ki, keşke herkez hepbiirlikte tek yürek, tek büzzük sıçabilseydi diye düşündüm. bi yandan sıçıyorum hala. lemanda bomba tam, gül gül altıma sıçtım yani. doğanın bi kuralıydı zaten, hep ye hep ye olmazdı. bazen de sıçmak gerekiyodu. neyse zıçtıııım zıçtııım... son rütuşları da bıyp bıyp diye yaptıktan sonra çıktım.

bizim malların bitanesi, elinde gitar anforgivinın başını çıkartmay çalışıyo, diğeri eli sikinde cnbce de bi dizi izliyo. bende sözlüğe girdim tekrar. bi baktım 5. nesil yazar hoşgeldin felan bi şeyler diyor. önce bi sevindim, sonra nickime baktım başıma kalmıştı artık. kısmet * dedim devam ettim yazmaya. diğer malında dizisi bitmiş bu arada, baktım ikisi gitara üşüşmüş, natingelsmedersı çıkarmaya çalışıyolar... hay mına koyim kafamı sikmişlerdi artık; gatranı gaynatmakla olur mu şeker...cinsini ziktiğim cinsine çeker... diye boşuna dememişlerdi zaten... neyse bunları neden anlattım bilmiyorum. ama şu an seninde anladığın gibi, uzun konuşma problemim var. işte bak kısmet nickimle uyumlu bi çift olduk...
    #3384806 (baskadabiseydemicem, 11.05.2008 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman pamukoglu » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » kararti » makao » when nietzsche wept » ask konusur » askere gitmeyecegim siz de gitmeyin » atilla kart » sehremini » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » it s too late » istanbul un otopark sorunu » zulfu livaneli » italiano » red alert 2 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulugay sozluk » carriye roxalina » cehennem dialoglari » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » ilk ucan balon » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » seytan tirnagi » bekliyorum » fake you » prezervatif » yillara gore kahvalti aliskanliklari » anneanneden duyulan atasozleri » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » money » mulkiye