popo sil 

kapat
  1. bebeklerin popolarını silmek için kullanılan ıslak mendil markası.
    yurtdışı seyahatine çıkan yetişkinlere de yanlarında bulundurmaları tavsiye edilebilir.
    (bkz: yurt disindaki taharet muslugu sorunsali)
    (nokta, 08.05.2008 03:19)

© 2008 - uludağ sözlük

popo sil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seri batak zirveleri » rock in kralicesi » tufarganli asik abbas » seyrantepe stadi » kot » nazmiye guclu » high tension » pulse » hayati tespitler » orhanbencegay » pezo » asik olunan kiza acilacakken osurmak » yolda yururken sigara sondurtmeye calisan zubukler » gostermis oldugunuz anlayisa tesekkur ederiz » ahmet yilmazer » kanli dugun » o nur u saran basortu » serdar kulbilge » bkz ayarcilari » zilgit » kanimizin yetmemesi kanimiza dokunuyor » vakit » sait faik abasiyanik » kurk mantolu madonna » killing is my business » atsiz » sebnem ferah » yasamin ucuna yolculuk » sakirt kart » pilonidal sinus » islamiyet yuzunden iki arada bir derede olmak » timas yayinlari » garri kimovic kasparov » etekli hatun donerken bacak zoomu yapan kameraman » frank lampard » georginio wijnaldum » israrla hugo yu cevirmeli telefondan arayan cocuk » msn » elliot smith » amorti cikan bileti yenisiyle degistirmek » bolsevik » 0z9u12 » gidiyom gidemiyom » portakal cicegi suyu » sinifa sevgilisini getiren ogrenci » sac kestiren kisiye verilen tepkiler » sozluk filmi cekilse yazarlari oynayacak artistler » hic gommage yapmayan insan » bir kavmin efendisi onlara hizmetkar olandir » nail down a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa