deniz gezmis 

kapat
  1. 3 numara saçla madiden iki tel pala bayık modasının baş kahramanı. hususiyetle üniversitelerde bu cici bici tiplerden çok görülür. elde de samsun sigarası, yürü be yavrum kim tutar seni!

kendileri hakkındaki herşeyi hatırla sevgili dizisinden önce duymuştum. şimdi herkes hatırlamış merhum gezmiş'i de efendim hiç sevgili unutulur mu? unutulursa bu nasıl sevgidir? haykodandır orası kesin.

ne yönde ilerlediği beni hiç mi hiç ilgilendirmese de bu adamın tek olumlu yanı rusya 'nın kgb dönemindeki mide bulandırıcı kaosuna girme döneminde ülkeyi başka bir kaosa sürüklemesidir. şahsi kanaatim türkiye deki o pis devrin, o lanet dönemin tüm emekçilerine bela okuyup küfretmekten ibarettir, buna gezmiş efendi de dahildir.

sokaktaki sahtekar dilenciyi öperim onun elini sıkmam, nitekim diğerlerinin de!

velhasıl kelam bir yığın insan ki peşlerinden koştukları adamları madiden bir televizyon dizisinin dağlara taşlara sömürüsüyle hatırlıyorlar, hala o pis devri yaşatmaya çalışıyorlar, geçti anam geçti! adamlar ayda sek sek oynuyor, sen deniz gibileri takip et sınıfta uzun eşek oyna.
    #3364185 (pietro pacciani, 06.05.2008 16:05 ~ 09.09.2008 03:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

deniz gezmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deniz gezmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deniz gezmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about deniz gezmis. Copyright of the articles are belong to their authors.