sakarya da dtp gecesini basan grup 

kapat
  1. sabahtan beri hakkında yazılanları okuyup sinirden deliye döndüğüm olaydır. dtp miting yaptığı için suçlanmış suçlanmayı geçtim linç edilmiş onu da geçtim yapılan lince büyük bir destek sağlanmıştır. ve çıkıp bir allahın kuluda bunu eleştirme adamlığında bulunmamıştır. bu gidiş iyi gidiş değil beyler gerçeklerin farkına varamıyorsunuz. dtp'ye ve dtp'lilere kin kusmayı bırakın. yetmedi mi ölen askerler ve pkk'liler. daha ne istiyorsunuz? nereye kadar gidecek bu durum. ya dtp'yi ve dtp'lileri suçlamayı onlardan nefret etmeyi bırakın yada erkek olun çıkın adam gibi biz kürtlerden nefret ediyoruz arkadaşım diyin. o zaman yapılması gerek yapılır merak etmeyin.
    (taipan, 28.04.2008 22:56 ~ 22:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yalnizligin anlasildigi anlar » acmak istenilen basliklarin onceden acilmis olmasi » adnan polat » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » merhaba mi merhaba » kapi » yalnizlik » astronomy » ablanin evlenmesi » issizlik krizi » counter oynarken tanisan sevgililer » zeytinburnu » ersin karabulut » lerzan mutlu » elektra » tezkereci » 301 kalkarsa 300 le 302 nin arasi bos kalir » ilkelligin durustlugu » ay » balikesir » hendrix » deatly » varejao » kotu insanlari tanima senesi » tabu diyaloglari » yarin gorusuruz » dani filth » bezgin » hicbir seyden memnun olmayan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa