hayata dair ic burkan detaylar 

kapat
  1. hayatın en olmadık yerinde en olmadık zamanda karşılaşılan ve insanın içinde burkuntu yaratan detaylardır.

yeri bu başlık altında mıdır bilinmez fakat yaşandığı yer tam olarak hayat ve insanın içinde inanılmaz bir burkuntu yaratan olaydır.

Veda bile etmemişsizinizdir sevgilinizden ayrılırken, zamanında öyle anlaşmışsınızdır. bir mesaj atmış ve bitsin demiştir. eyvallah demişsinizdir neden ve nasılını sorgulamamış acınızı içinize gömmüşsünüzdür. arayıp soramamışsınızdır öyle bir sevgi ve saygı oluşmuştur ki aranızda birinizin kararı kesin uyulması gereken bir kanun gibidir artık sizin için. hatalarınızıda bildiğinizden dolayı deşmemişsinizdir yarayı onuda bilmektesinizdir bir karar verdi mi döndürmek imkansızdır. yavaş yavaş aylar geçmektedir olayın üzerinden dön demişsinizdir ne olur dön ya da bana gel de. hayır demiştir istemiyorum ne görüşmek ne de karşılaşmak. birşey diyememişsinizdir acınızı içinize gömmüşsünüzdür. yıllar geçer yavaş yavaş. arayıp sorarsınız sürekli fakat görmek istemez duymak istemez konuşmak istemez anlatamazsınız derdinizi. bir veda bile edemeden bir hoşçakal bile diyemeden ayrılmışsınızdır işte. belki de en çok bu koymuştur size ama elden gelen hiç birşey yoktur. sizin onu aklınızdan bir an bile çıkaramadığınız ve hiçkimseye bir daha gönlünüzü açamadığınız koskoca yedi yıl geçer bu ayrılığın üzerinden ama sürekli aklınızda sürekli gönlünüzün bir yerindedir. o bilmesede. bir akrabanız gelir şehir dışından onu bırakmak için otogara gidersiniz. akrabanızın bavullarını hosta bırakıp arkaya bir dönersiniz ki o karşınızdadır aynı yılllar önceki gibi aynı ilk gençliğiniz gibi ,aynı ölümüne siyah saçlar, aynı kadife gözler herşeyi aynıdır işte bir görüşte tanırsınız onu o da sizi tanır ama söylenecek sözleri susarak yanında geçersiniz. sizin akrabanızı bindirdiğiniz otobüse o da bir akrabasını bindirmeye gelmiştir fakat tek değildir. yanında daha önceden de tanıdığınız ve de tanıştığınız abisi de yanındadır o da tanır sizi fakat belli etmez. ayaklarınız titrer ister istemez, elleriniz terler gidip selam versem mi ikileminde gidip gidip gelirsiniz. akrabanızı otobüse bindirir el sallamak için beklersiniz o da hemen bir kaç adım ilerinizde bekliyordur birden dikkat edersiniz elinde bir yüzük şok olursunuz acaba evli mi diye biraz sonra bir çocukla bir genç gelir yanlarına. genç sözlüsüdür anlarsınız yüzü kızarır, sararır renkten renge girer eski sevgilinin. abisi çocuğa oğlum acz gel buraya diye seslenir. şok olursunuz sizin adınızdır söylenen. hani söz verdiğiniz gibi hani üzerine yeminler ettiğiniz gibi. eğer ayrılırsak birgün çocuklarımıza en olmadı en yakınlarımıza birbirimizin adını vereceğiz diye söz vermişsinizdir zamanında tutmuştur o sözünü. o zamanlar hamile olan yengesini hatırlarsınız. daha bir şok olur daha bir yıkılırsınız omuzlarınız tutmaz olur. bir çocukta hem de onun halası olduğu bir çocukta yıllar boyu yanında olacak bir çocukta sizin adınız yaşamaktadır. Onun da akrabası biner otobüse. eski sevgili ağlamaya başlar birden sözlüsü ağlama aşkım dönücek gene ne de olsa. bu kadar üzüleceğini zannetmiyordum tarzı şeyler söyler. duyarsınız hepsini. abisi de anlar olayı ama ses çıkarmaz. yavaş yavaş otobüs kalkarken el sallarsınız otobüse ama ikinizde bilmektesinizdir yedi yıl öncesinde kalan bir vedayı şimdi gerçekleştirdiğinizin. o ağlarken sizin de gözünüzde yaşlar belirir saklayamazsınız. dönüp bakamaz size yıllar önceki gibi ürkektir davranışları ve bakışları. boğazınızda yedi yılın tortusu birikmiştir sanki, mideniz yanar, ekşir, içiniz burkulur. bir kaç saniye içinde o kadar çok duygu yaşarsınız ki anlatamazsınız, saçmalarsınız. o da yedi yıl önce size sallayamadığını bildiği elini sallayarak ve dökemediği gözyaşlarını dökerek uğurlar akrabasını. Daha fazla orada duramaz koşar adım uzaklaşırsınız hem de ne uzaklaşma o kadar çok şey geçer ki beyninizden...sigara yakarsınız bir tane bir tane daha bir tane daha...kadife siyah gözler...ölümüne siyah saçlar...yedi yıl... koskoca yedi eylül...midenizdeki yanma...başınızda ki dönme...sözlüsü...elinde ki yüzük...size akıttığını gördüğünüz gözyaşları...verdiğiniz söz ve adınızı taşıyan yeğeni... acıdır işte hayat hem de çok acı ve içinizden daha yıllar yılı çıkartamayacağınız bir burkuntu...
    #3310597 (Acz ve fakr, 24.04.2008 00:15)

© 2008 - uludağ sözlük

hayata dair ic burkan detaylar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. hayata dair ic burkan detaylar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu hayata dair ic burkan detaylar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir gecelik kizin basa bela olmasi » moonshield » alice cooper » borderline » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » jean marie gustave le clezio » itu sozluk » mr ampul » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » billy corgan » american pie beta house » ergenekonu tersten dusunmek » loco » namert olayim » 11 ekim 2008 almanya rusya maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » gotumuzde ergenekon parmagi » hayata dair ic burkan detaylar » sara jay » regret » geri zekali baslik furyasi » rtuk » eshab ul kehf » kugu golu canavari » butunluklu algi » demirhindi » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » waiting for you