ulkesini sevmeyen insan 

kapat
  1. nerede doğacağını belirleyebilenler kadar şanslı olmayan insandır. misal bir somaliliyi ele alalım: burada doğan bir insan çok şanslı değilse büyük ihtimalle açlık çekecektir ve birazcık da şanssızsa doğduğu ülkenin çeşitli özellikleri sebebiyle açlıktan ölecektir. şimdi bu insanın ülkesini sevmesini beklemek ne kadar akla yatkındır bilmiyorum, hele bu insana hain, dombili ya da taocu demek dangalaklığın dik alasıdır gibi geliyor bana... yoksa şüphen mi var?
    #3297826 (aliterasyon, 21.04.2008 00:46)

© 2008 - uludağ sözlük

ulkesini sevmeyen insan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ulkesini sevmeyen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ulkesini sevmeyen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail yk nin bir numara olmasi » cristiano ronaldo vs lionel messi » seni sevdigim yalandi » tevessul » gouda » yaprak dokumu » mutsuzluk » sehit olup cennete gitmeyi planlayan kurnaz turk » bazi malimtrak yazarlarin sozlugu tdk zannetmesi » merak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games