uludag sozluk 

kapat
  1. absürt absürt bkz lerin bile surekli artı oy aldığı, kafa patlatılıp yazılan, emek sarf edilen entryler tek artı oy alıp tarihin tozlu sayfaları arasına gömüldüğü sözlüktür. adam cevap niteliğinde bkz veriyor, yirmi tane artı oy alıyor. nasıl iştir bu anlamadım. üstüne üstlük seovide dadandı zaten ondanda sinirliyim. "harcanan emeklere, kelimelere, sözcüklere biraz saygı" demek istediğim yazarları bulunan sözlük oldu çıktı. yok anlamadım bana mı bi kininiz var nedir? bi kusurumuzu mu gördünüz kardeşlerim. özel mesaj atın, konuşalım, dertleşelim. eğer bir durum varsa özür dileyelim. nedir bu gerçekten anlamış değilim. ilk başlarda tesadüftür diye düşündüm ama artık bu iş tesadüften çıktı. sözlükten soğumama sebep oldu. yazılarımızın hiçbir değeri yoksa yazmaya ne gerek var? sadece saçma bkz ler oy alacaksa format kasmaya ne gerek var?
    #3295043 (biko, 20.04.2008 13:25)

© 2008 - uludağ sözlük

uludag sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. uludag sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu uludag sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cennetten kovulan insan replikleri » rambo » tuncer oz » salla basini al maasini » dinsizlesiyorum muntazaman » gotverenlik » herkesgibi » ankaragucluler saraba dustuler » andy mckee » cimbom sozluk » the jester race » aerofaji » azalmis icgoru » 7 saniyeyle kacan 13 5 milyon dolar » ilaniask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gerdek gecesi diyaloglari » giuseppe verdi » calismayana ekmek yok » ruyalarda bulusmak » asansor kullanmayi bilmeyen insan » uludag sozluk » you don t care about us » hic bizimkini yediniz mi » euro truck simulator » poseidon dan kacis » basligi duzelt » voyorizm » 3mo amjha » fenerbahce taraftari » o cocuklari