josh holloway in beyaz show a cikmasi 

kapat
  1. josh'un uykusuzluğundan mı nedir, ki programda sabahtan beri çalıştığını yorgun ve uykusuz olduğunu söyledi, aslında öküz gibi davrandığı program olmuştur. sempatik olayım derken baya ukala davrandı örneğin; beyaz'a sadece o elbiseydeyken( in a dress) bir şeye benziyorsun dedi ama josh hayranı yönetmen çevirmedi zaten ağzının suyu akıyordu ayrıca duyanlar vardır çalan bir müziğe de milli marşınız mı dedi neyseki beyaz onu duydu da o'nu her yerde çalmıyoruz diye cevabı yapıştırdı, yani kimse bana bu adamı sırf yakışıklı vb. diye savunmasın zaten kızlar buna tav oluyor. önemli olan her milletten insana aynı saygıyı duymak, beyaz şova isterse evangeline lilly gelsin sırf güzel diye onu savunmam önemli olan insan olmak ve kimseyi küçümsememek.
    #3291636 (the longest journey, 19.04.2008 17:46 ~ 05.05.2008 16:21)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

josh holloway in beyaz show a cikmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. josh holloway in beyaz show a cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu josh holloway in beyaz show a cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about josh holloway in beyaz show a cikmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.