anneden nefret etme sebepleri 

kapat
  1. terkedip gitmesi sebep olamazdı onu sevmememe. yeni bir hayat kurmasını ileriki yaşlarda idrak edebilirdim nasılsa. çok merak etsem de sormazdım belkide vazgeçtiklerini hiç özleyip özlemediğini. anlatmasını da beklemezdim belki. konuşmanın her vakit anlaşmayı sağlamadığını idrak edebildiğim yaşlarda.

nefreti henüz bilmediğim zamanlarda, onu sevdiğimi itiraf etmezdimde beni mutsuz edenleri sıralardım kendime. işaret parmağım olurdu acılar. ama genede tetikleyemezdi tabancamı. sağa sola kurşun yağdırma isteğim elbet öfkemden alırdı cesaretini. hedefin bilinmediği yıllarda elbet.

sevmemek ve nefretin arasındaki farklılığın, benzer yanlarından fazla olduğunu idrak ettiğim zamanlarda dayandım kapısına sonra. kapısına vuracağım yumruğu havada salladım bir kaç kez. duymuştur diye umarak bekledim de kapıda dakikalarca. sonra ürkerek vurdum kapıya. az önceki yumruk çözülmüştü, parmak ucumla tıklattım kapısını.

açtı sonra. oydu. tanıttığımda kendimi fırsat vermedi bana. o kustu nefretini. kabullenmemesi beni, sevmememe neden olamazdı onu. tiksinir gibi baktığını çok kez farkettim. yüzüme sıçrayan tükürüklerini silmedim ama başımı öne hiç eğmedim. dinledim. anladım demek güç. insanları anlamanın birşeye yaramadığını öğrenmiştim önceleri.anlamaya da çalışmadım.

anlık öfkelerden bahsetmeyeceğim. kızgınlıklar neticesinde söylenen sözleri unutma becerisine sahibim çünkü. nefretin bazı durumlarda nasıl sindiğini hep gözlemledim. öfkenin bir anda nasıl ortalığı toz duman edip,sıvışıp kaybolduğunu gördüm. o kapıyı kapattığında aklından geçenleri hiç merak etmedim. ben ise beni terkedip gittiğini unuttum. özlemediklerini sormasam dahi öğrendim.

onu affetmedim ama kendimden nefret ettim. ya da ondan nefret ettim ama kendimi affetmedim.

benim sebebim bir bakıştı. tükürükler ise hep yüzümde kaldı.
    #3291469 (siyahdalya, 19.04.2008 17:13 ~ 23.04.2008 11:57)

© 2008 - uludağ sözlük

anneden nefret etme sebepleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. anneden nefret etme sebepleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu anneden nefret etme sebepleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruhban » lynyrd ve cemsbg aski » bankacilik » kendi kendine armagan edilen sarkilar » death magnetic » templar » mahya isiklari » heath ledger » vernon sullivan » kanitin yoklugu yoklugun kaniti degildir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games