1 mayis in resmi tatil olmasi 

kapat
  1. haftasonuyla birleştirip güneye kaçmak için teşviktir. **
    #3283685 (peyderpey, 17.04.2008 21:29)

© 2008 - uludağ sözlük

1 mayis in resmi tatil olmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. 1 mayis in resmi tatil olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu 1 mayis in resmi tatil olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brooke shields » varaka bin nevfel » lomonosov universitesi » ylsy » ben gidersem » j » akp ulkeyi satiyor » sana gelmek istiyorum » tek cumleyle ayar veren usta yazar » iran in 8 pkk liyi idam etmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games