hurriyet in parcalanmis turkiye haritasi 

kapat
  1. bu adi, onursuz ve saygısız olayın hesabi sorulmalı ve de faturası kesilmelidir.
    biricik memleketimi seven bünyeler olduğu sürece de hiç bir b.k yapamazlar. anca o.ospu çocukluğu yapabilirler ki zaten onlara yakışan da budur. o köpeklerin hayaline gelince: nah bölersiniz... bu da böyle b i l i n e !!!

tanım: turkiye cumhuriyetine ve halkına karşı yapılmış alçakça bir hakaretten başka hiç bir şey değildir.
    (m m m, 10.04.2008 11:48 ~ 11:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sac kurutma makinesi » muro » ilk kez yayinlanan filme bunu izledim diyen anne » enis akin » berlin in mimari eserleri ve muzeleri » abdullah gul un excalibur u eline gecirmesi » kagit ustunde » anadolu leopari » amvo exe » lady diana nin esrarengiz olumu » kralicenin laikler kizmasin diye acik giyinmesi » nothing else matters » metal archives » uluslararasi genclik kamplari » giyinmesini bilen erkekler » aldatildigini hisseden kadin » rs ne la » kararti » su uyur ibne uyumaz » muslima com » gizlenmis ukteler » kimlik sonnet si » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » minik mavi balina » samimiyetin sinirinin olmamasi » sef buna bir goz atsan iyi edersin » derdest etmek » mitheithel » ask a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa