sozluk okuma yazma dersleri 

kapat
  1. *yeni adım attığınız bu sanal ortamda, özellikle kendi neslinizden (bu nesil sözüne de gıcık oluyorum aslında ama)dostlar edinin, nick altına entry girsinler, popülaritenize katkıları olsun. tabii siz de onların... burda her şey karşılıklıdır. her daim girdiğiniz entry'lere artı oy verecek arkadaşlarınız olsun. entry'leriniz boktan bile olsa... nesil dayanışmasına inanın.
    #3251937 (auger, 10.04.2008 00:09)

© 2008 - uludağ sözlük

sozluk okuma yazma dersleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sozluk okuma yazma dersleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sozluk okuma yazma dersleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» when nietzsche wept » siz de mi seriatcisiniz be » istanbul surlari » stephen appiah » le dejeuner des canotiers » ergenekon iddianamesi » migfer » rs4 rtr 3 evo » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » asansorde bir basina yapilanlar » silikon yastik » hazreti ayse » tarhana » ayyash maghanda » teknosa » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » ask karartir » izmir » guitar hero world tour » ergenekon u sulandirma plani » internet gazetesi » kul olayim kalem tutan ellere » kaderimin cv si » bas peri kulina » vanti lator » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » yuzen balon » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » pgsg » meydanbenim