erkeklerle ayni asansore binmeyen bayanlar 

kapat
  1. neden elaleme hesap vermek zorunda olduklarını bilemeyen bayanlardır.hatta yaptığım hareketler milleti neden bu kadar enterese ediyor diyede düşünürler.ne düşünceli bir toplumumuz vardırki o bayanların yaptığı hareketleri takip edip yorumlamaktan kendilerini alamazlar.saolsunlar varolsunlar.
    #3097780 (supersumo, 05.03.2008 16:38)

© 2008 - uludağ sözlük

erkeklerle ayni asansore binmeyen bayanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. erkeklerle ayni asansore binmeyen bayanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu erkeklerle ayni asansore binmeyen bayanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gulseven yaser » fc homburg » bendeki sen gitti » hatir ceki » transvestic autogynephilia » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » tanriya acik mektup » isik ve sevgiyle kal » gokhan saki » yaran msn iletileri » kaybetmek » omur dedigin » the chosen pessimist » astazi » sozlukte aglatan yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ama o benim dinimden degil » sigarayi birakmak » yunus » ruyada gorulse inanilmayacak seyler » disgrafi » afrodizyak » baskici bir ailede yetismek » michael wilton » sener eruygur » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » maddi hasar » d n » neyzen tevfik » cogul kisilik » terry kath