sozlugun dtp ile yatip dtp ile kalkmasi 

kapat
  1. sözlükteki barışçıl görünüp terörü destekleyenlerin ürünüdür. öncelikle bu kişiler sürekli "tüm kürtler terörist değildir. tüm kürtlere terörist damgası vurmak faşizmdir" demiyor mu? diyor. dtp pkk için "kardeşlerimize terörist diyemeyiz" demiyor mu? diyor. her fırsatta terör propagandası yapmıyor mu? yapıyor. şimdi çıkmış dallamanın biri: "dtp kürt halkı temsil ediyor" diyor. öyleyse tüm kürtler teröristtir derim ben de. dtp ye kürtler sırtını dönmedikçe de hepsinden nefret edeceğim. hadi bakalım.
    (rakimalboga, 04.03.2008 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tuncay ozkan » eternal wait » kralice elizabeth in desti izdivac a katilmasi » 1955 » divx arsivi yapmak » ismael bouzid » alaturka solist » gilded age » fotospor » mass destruction » 15 mayis 2008 san antonio new orleans maci » sari gelin » slalom » iyi ki varsin » canim aciyor » igde kokulum » everything but mine » gittigi ulkenin yerel kiyafetini giyen baskan » en kalitesiz insan » park and ride » cengiz candar » 12 eylul 1980 » yozgat anadolu lisesi » the incredible hulk » adnan menderes » ayla algan » cennetteki hurilerin turbanli olma ihtimali » ceddin deden neslin baban » terrorist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa