lost 

kapat
  1. bitene kadar izlemeyeceğim dizi.

izlemekte olanların nasıl bünyelerinden taşıp, eroin noksanı bağımlıya dönüştüğünü gördükçe hele aman aman diyorum.

lakin lost izleyen bünyelerin gelişmesi şöyle :

- valla millet anlatıyo ama izlemem.
    - ulan bi günde 2 sezonu birden izledim süpermiş.
    - ulan yeni bölümleri indirdim internetten süper lan.
    - pazartesi saat gece 2'de yayımlanacak dizi abc'de peşinden hemen indiricem!
    - abi şu bölümde şu olucak!
    - lan şu bölümde bu oluooo!
    - ulaaaan flaaaaaaaş!
    - yaaaaaaaa laaaaaaaaan bu oooooo!
    - helebele bubelebe!
    - loooooooost, laaaaaaaaast, hooooooooost, heeeeeeeeeyt!
    - yeni bölüüüüüüüüüm ebelebubele...
    #3061866 (nerval, 26.02.2008 17:38)

© 2008 - uludağ sözlük

lost başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. lost ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu lost nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» burkina faso milli futbol takimi » bir erkegin heteroseksuel kalma gucu » dave gahan la arkadas olmak » hayattaki en buyuk endiseler » bizkitch » kendi kendine muhabbet etmek » torpilsiz staj bulmak » sukela olamamanin verdigi garip duygu » kedinin ilk firsatta evden kacmasi » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games