ridvan dilmen 

kapat
  1. mükemmel tahminleri sayesinde gollere 3-5 saniye daha önce sevinmemize sebep olan süper insan...
    (korlerulkesindeaynasatanadam, 18.02.2008 23:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» haksizsam haksizsin de » ece ayhan » oto boka aq diyen zihniyet » fabio luciano » tugba aydin » taner gulleri » sahibinden once basamaklari inebilen cep telefonu » celtic woman » haraso » fenerbahce nin galatasaray i alip sampiyon olmasi » duhter i hindu » house md » sarilmak » faruk k sahin k ismail yk » cassius » senao » seks yapmakta inat eden ketum adam » harappa » sikintidan patlayan canli bomba » yaran entry silinme sebepleri » takrir i sukun yasasi » muhabbet kusu » christopher williams » goc etmek » bob sinclar » altinci nesil yazar alimi » entry ve nick uyumu » beste yapmak » ismail yk ve nihat dogan cumhuriyeti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa