memnuniyetsiz insan 


kapat
  1. hiçbir şeyden memnun kalmayan insandır. su ister getirince soğuk mu diye sorar, soğuğunu getirirsin boğazım mı şişsin istiyorsun der. bir türlü hiçbir şeyden memnun kalmaz. hem şikayet hep şikayet. bir kerede su getirene teşekkür etsen ne olur.
    (imper, 10.02.2008 17:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ipodroz cikarmak » cinsel ozgurluk basliklarini hep erkeklerin acmasi » veli toplantisinin olacagini gosteren kagit » getirmebenioraya » o lisenin tuvaletinde fetus bulmuslar geyigi » dilek celebi » haydi gel bizimle ol » dun gece » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » ulkemize ozgu hitap sekilleri » kadin kumandasi » bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu » laguna beach » artova nin tarihi eserleri » taksim den vazgecmeyen karsisinda bizi bulur » umut kuzey » cakmakla sigara yakayim derken dunyayi yok etmek » mesgale » sony ericsson j220i » var misin yok musun da ilk teklifi kabul etmek » ayrangeven » akp nin tribun amigosu » rapidshare happy hours » malatyaspor » yamuq » josef levon capan » msn de muhabbete titresimle baslayan insan » basligi okurken kusmak » sessizlik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa