iri ted 

kapat
  1. ah güzel günler, ah uykusuz geceler...

hani ergenliğe geçiş döneminde, gece erotik yayınları kovaldığınız zamanlar vardı ya,
    hani internet yoktu daha, cd yaygın değildi, dergiler falan vardı,
    neyse karıştırmayacağım, yaşıtlarım anladı beni...

o zamanlar flash tv de hatta hbb tv de çıkan mega hafıza lakaplı melik duyar ın gaydirigubbak ürünleri ve bunların marketinglerini ( marketing ney lan ?) yaptığı kısacık filmcikleri vardı ( lan öküz hem kısacık hem filmcik olur mu ? ), ordaki hostes hatun a hastaydım o ayrı mesele...

işte geceleri bu bizim emmanuel olsun, justin olsun benzeri erotik filmlerin yayın aralarında reklamları gezerken hep bu elemanı ve o çıtır hostesi ( bu arada benim 2 katımmış yaşı) ve kemikleşmiş mal mahsun o seyircileri izlerdik, büyük heyecenla...

bu melik abi ingilizceyi de öğretirken yine g.tünden uydurma yöntemler bulmuş, kelimeleri insanlara resim şekil ve olaylarla anlatmakta, iri ted' de ordan kalma,

irrated fiilini bize bu melik abi iri ted isimli karakterle anlatıyordu,
    güya karakterde barın önüne bir badigard var ( badigard dedim lan ) adı ted,
    baya da böle zeballah gibi bişi, bu böyle lauk hareketleri ile müşterileri kasımpaşa canavarına döndürüyor falan,
    ordan anlıyoruz ki iri ted ; ipnelik yapmak, sinirlendirmek falan manasına geliyor...

lan gerçi bi adet karikatürden bu kadar hikaye nasıl yazılır, melik baba sen benden daha büyük yazarmışsın bu arada helal olsun, bir resimle dünyayı anlattın, hayatın gerçeklerini anlattın çocuklara...

işte bu melik çıtır hostesin yardımıyla diğer kelimelere geçiyor, dançın, revani, morsel,
    zırt pırt falan...
    tabi bu öndeki mal mahsun tayfasıda hemen biliyor resimlerden,
    ulan kaç para aldınız allahsızlar...

ya gerçi çok etkili bir yöntemmiş,
    kaç sene geçti ne emmanuelin bölümlerini, ne melik duyarı, ne de o servi boylu, küçük göğüslü, güleç suratlı hostes hatunu unutabildim,
    hayalimsin lan hostes...

revani adamın neysiydi ?
    mor sel'i ne yapıyorlardı ?
    dan çın'ın a.q.
    kendime...

ahanda link ulan: http://www.megahafiza.com.tr/urunler/film-eng.htm
    #2929847 (nickimden asagi monsingiladbah, 01.02.2008 04:06 ~ 06:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

iri ted başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iri ted ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iri ted nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about iri ted. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » on iki dev adam » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » subliminal mesajlar » leise » ali ural » kusulen insanla yillar sonra karsilasmak » 8 yasinda 11 dil konusan ve 47 bestesi olan kiz » cok uykum var » nashorn » gece » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » binbasi ernesto olmedi daha » bora ebeoglu » all nighter » diploma koleksiyonu » bir kez oldurunce duramadim » feryal oney » dance revolution » mustafa » digital fortress » anlat biz de duyalim