bir ulkucu olarak uzun sacli erkek 

kapat
  1. sürüler halinde saldırılıp dayak yemeyi hak etmiş olan erkektir.
    bildiğimiz gibi vatansever ülkücüler, * * uzun saçlı ve küpe takan erkekleri, sevgilisi ile el ele dolaşan erkekleri sevmezler, nefret ederler ve kin duyarlar ki vatan uğruna, vatan sevgisi uğruna, ülke sorunlarının düzelmesi uğruna gördükleri yerde sürüler halinde saldırırlar. sonuç olarak kurtları pek sever ülkücüler ancak sürüler halinde insanlara saldırmak çakalcılık olarak bilinmektedir. *
    (I belong to che, 27.01.2008 02:07 ~ 02:14)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» le meteque » rec » zenit in uefa kupasini almasi tesaduftur » uludag sozluk imparatorlugu » her turk asker dogar » soldier of fortune » zebani » kendi osurugu ile uyanan insan » minik mavi balina » morir es vivir » gecmis » haci muro » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » divrigi nin tarihi eserleri » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » uludag universitesi muzik festivali » gulf stream » darbe olursa turkiye 15 yil ileriye gider » bon bon sekeri » ordinary wizarding level » anton szandor lavey » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » malatya katliami » 34 hbk 24 » sattim kanalturk u sizi de saticam » hotline » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » muhasebe » checkbox a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa