sipa 

kapat
  1. yokluğu fazlasıyla hissedilen yüzeysel eşşek. döneceğini bilsem gel derim, hatta dedim ama gelmez.

seni buralarda bir özleyen var
    seni buralarda bir bekleyen var
    çiçek bile bazen... hastir .mına koyim.

aşığım ulan sana, herşeyinle istiyorum seni gel işte. *
    #2883445 (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 23.01.2008 12:29)

© 2008 - uludağ sözlük

sipa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sipa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sipa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» artik beni sevmiyorsun » cagla sikel » avt » abaza go home » gece yarisi havadan karadan 31 hedef vurmak » deniz aslan » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » henkka blacksmith » uc boyutlu film » amfetamin » basliklari bir ters bir duz okumak » namert olayim » meet me in kafkasin onu » insan kurban etmek » kugu golu canavari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » azalmis icgoru » yalikavak » metrodaki guzel kiza asik olmak » viski sisesine cay doldurmak » sadus » 2008 kuresel ekonomi krizi » suriye » kugulu park » afedersiniz ama cok hizli baslik aciyorsunuz » power fm » liv tylor un fil yutmus hali » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » ain t it fun » hatir ceki » aksak tirtil