penis ile vajina icine sekiz cizmek 

kapat
  1. ders: sayilari ogreniyorum.
    konu: penis ile vajina icine sekiz cizmek.

evet saygı değer abazan arkadaşlarım, bugün konumuz penis ile vajina icine sekiz cizmek. aslında bu hareket, "artistik sevişme pozisyonları" konusunda da uzunca bir süre anlatılacağından, şimdi yalnızca belli başlı unsurlarını anlatacağız.
    öncelikle penis uygun bir açıyla vajina içine yerleştirilir, burada dikkat edilmesi gereken şey, doğru açıyı tutturabilmektedir. bunun için bir çok üstadın uyguladığı farklı metodlar olmasına rağmen, en rağbet göreni elbette ki, saat yönüne göre belirlenen açıdır. bu da "saat 7 yönü" olarak belirtilir. yani penisin açısı saat 7 yönünde olmalıdır. bundan sonrası birkaç yavaş hareketle gerçekleştirilir. rutin gel-git hareketi yapılırken penis önce sağ üst köşeye doğru hareket ettirilir, ardından hafif bir sola doğru kavisle, sağ alt köşeye indirilip son olarakta yine hafif bir kavisle saat 7 yönüne geri getirilir, evet 8 çizme hareketini tamamlamış olduk.

şimdi hepinize ödev, herkes evde avucunun içine sekiz çizecek, bir daha ki derste kontrol edeceğim.
    * * *
    #2856172 (arpaci kumrusu, 18.01.2008 11:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

penis ile vajina icine sekiz cizmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. penis ile vajina icine sekiz cizmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu penis ile vajina icine sekiz cizmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about penis ile vajina icine sekiz cizmek. Copyright of the articles are belong to their authors.