mustafa kemal ataturk 

kapat
  1. türk milletinin gerçek ATA'sı. atalık saraylarda memleketin alçakça, korkakça, şerefsizce teslimine karşı gelemeden skinin derdinde olmak mı, yoksa sadece miiletine koşup, gücünü milletinden alıp bu vatanı attıkları aslanların önünden korkusuzca çekip almakmı? Benim gerçek atam mustafa kemal, diğerleri değil...
    #2855701 (shnicx, 18.01.2008 04:35)

© 2008 - uludağ sözlük

mustafa kemal ataturk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mustafa kemal ataturk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mustafa kemal ataturk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cebit bilisim eurasia 2008 » en buyuk karpuz yarismasi » mutlulugun tek yolu yoktur » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » dialogue with the stars » moskova » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » ikinci kadin » disko krali » adako » zengin pici » beyaz melek » yavuz selim demirag » a kiss to remember » galatasarayli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » for godnesses sake » bu havada gidilmez » freedean » vapurda aglamak » ua cennet » bir tek sen yalani » fener sozluk » istanbul » pablo escobar » entry ve nick uyumu » bana sen lazimsin » mutluluk » ceci n est pas une pipe » supermassive black hole