winamp 

kapat
  1. yeni öğrendiğim bir şey, enteresan geldi.
    winampta oyun keşfettim. Oyunu oynamak için ilk önce winampta menüyü açıp Options ve Preferences e gidin (Ctrl+P). Sonra Plug-ins menüsünden Input a girin."Nullsoft Vorbis Decoder v1.35 (in vorbis.dll)" yi seçin ve alt menüden About a basın.
    Karşınıza küçük bi pencere gelecek ve yanda balık var. O balığa en hızlı şekilde çift tıklamaya çalışın. Ne kadar hızlı tıklarsanız o kadar puan alacaksınız. Ayrıca Winamp aldığınız en yüksek puanı aklında tutabiliyor.
    #2848876 (ExeLaNcE, 16.01.2008 22:38 ~ 08.02.2008 17:03)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

winamp başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. winamp ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu winamp nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about winamp. Copyright of the articles are belong to their authors.