turk dusmanliginin para etmesi 

kapat
  1. bir türlü anlam verilemeyen durumdur.
    avrupa'ya iltica talebinde bulunanlar arasında en çok kabul edilenler, türkiye'ye mutlaka kazık atmış olanlar arasından seçilir.
    türkiye'ye karşı olan her birey veya oluşum, avrupa ve amerika başta olmak üzere, dünyanın her yerinde kendine kolayca destek bulabilmektedir. (bkz: avrupa daki pkk büroları)
    ve bütün bunlardan daha da ilginç olan: pkk' nın bütünleştirici özelliğidir.
    evet bütünleştirici...
    dünyada birbirine karşı olan devletlerin bile desteklemekte birleştikleri bir örgüttür pkk..
    düşünün soğuk savaş bitmemişken bile dağdaki teröristler rus keleşi kullanıp, amerikan mayınları patlatıyorlardı.
    avrupa amerika ve rusya uclusunun tarihteki tek ortak noktasidir pkk
    * * * *
    #2802466 (stratosfer, 07.01.2008 12:51)

© 2008 - uludağ sözlük

turk dusmanliginin para etmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turk dusmanliginin para etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turk dusmanliginin para etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pazar gunu seni kilisede goremedim john » kuresellese kuresellese top olmak » sevgilinin sutyenini utulemek » nakarat kisminda insani kendinden alan sarkilar » ozlemek » yaran kisisel iletiler » oyledir gulum oyledir » psikologlarin hastalarina gaz vermesi » calismak iyi bir sey olsaydi uste para vermezlerdi » zimba a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games