usengeclikten pasif gay olmus 

kapat

1. bu türlü provakatif entryleri bilinçli olarak giriyor arkadaşlar. son birkaç entrysine bakın..

ateist insanlarin suc islemeye olan yatkinligi
    solcu kizlarin veriyor olmasi
    bos zamanlarinda masturbasyon yapan yeni nesil
    turklerin pipilerinin 30 cm olmasi
    deniz kizi becermek istemek zoofili belirtisidir
    evin kucuk cocugunu prezervatif almaya yollamak
    sigara icen kizlarin verebilitesinin yuksek olmasi

bu şu demek.. aslında bu gibi abazan başlık meraklısı yazar/abazan sayısı fazla değil birkaç tane var. onlar herkesin şeytanı oluyor bu tür provakatif entrylerle sözlüğün adını kötüye çıkarıyor.
    soruyorum size bu adam sözlük adına ve sözlük için bilgi dünyasına ne katmıştır. herhangi bir yazısına başlayıp bitirdiğimiz 6 sn içinde dimağımızda ne gibi gelişme olmuştur. artan kolestrol ve azalan kanşekerinden başka nedir bu 6 sn. kadın erkek birçok insanı sıkmak boğmak ve sözlükten soğutmaktan başka ne işe yarar?
    aslında yapılacak şey basit..uçuracaksın bir iki tanesini sultanahmet avlusunda bak bakalım bir daha böyle şeyler yazıyorlar mı?

(bkz: muhbir misin sen)
    #2725524 (sonrabirgun, 21.12.2007 14:44 ~ 14:50)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

usengeclikten pasif gay olmus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. usengeclikten pasif gay olmus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu usengeclikten pasif gay olmus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about usengeclikten pasif gay olmus. Copyright of the articles are belong to their authors.