basortululere laf atanlarin karaktersiz olmasi 

kapat
  1. (başlıkta bahsedilen karaktersizler anlamaz diye, 5 yaşında ki çocuğun anlayabileceği şekilde anlatıyorum)

türban takan var, takmayan var.
    herkes birbirine saygılı. hatta bu iki kesim komşu, akraba, kimi zaman ana-kız.
    son zamanlardaki olaylar yüzünden türban takmayan kesimin bizzat kendisi, ya da kocası, ya da oğlu, türban takmamalarını ya da takmayan yakınları bir suç gibi algılayıp, karşı saldırıya geçmekte, türbana saldırmaktadır. işte karakter meselesi tam burada ön plana çıkmaktadır. birazcık karakter sahibi türbansız bir kızımız, yada kocası-abisi, her zaman birlikte yaşadığı türbanlı insanlara laf atmaz, yadırgamaz, köstek olmaz destek olur. ama karakter sahibi olamamış zavallılar işbu sözlük gibi ortamlarda iğrençliklerini kusmaktadırlar. olmayan karakterlerini birleştirip voltranı oluşturmaya çalışmaktadırlar.
    #2715956 (Poizer, 19.12.2007 15:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

basortululere laf atanlarin karaktersiz olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. basortululere laf atanlarin karaktersiz olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu basortululere laf atanlarin karaktersiz olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about basortululere laf atanlarin karaktersiz olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.