zitadam 

kapat
  1. fatih altaylı olduğundan şüphe ettiğim yazar. *
    (pablo escobar, 28.11.2007 16:05)

© 2008 - uludağ sözlük

zitadam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» milliyetcilik » vay yavrum orkidin olayim osur osur del beni » uludag sozluk un cinsiyeti » deniz eteke » sampiyon belli ikinci kim » yagcakmis gibi yapip yagmayan yagmur » sozlukteki hayvanlar » asiri eksi oylama sonucu caylak olmak » muhammed bin abbad » rankine cycle » ertug ergin » seri eksi oylarin karmayi etkilememesi » seovi vs saovm » alternatif vodafone reklam replikleri » yobaz » nas suresi » aklini kullanan gerizekali » sigara parasi ile yapilabilecekler » minik mavi balina » domuz » nazli ilicak turk vatandasligindan cikartilsin » nevada » apis arasi kokusu » nihat la maksimum curcuna » tobi » deniz baykal ile desti izdivac » 21 mayis 2008 turk telekom besiktas ct maci » damin dibindeki saksagan » globe wallet card » helal olsun dedirten entryler » op beni yoksa olecegim » sinavda yerinden kalkip hocaya tokat atmak » training montage » kulodun olayim osur osur bogulayim » alvar aalto » seyahatname » sen soyle hayat » bir kelime bir islem » dizi bagimlisi insanlar » kulotlu corap » turk futbol tarihini yakan sozler » avm » cesur civciv » hagi galatasaray teknik direktoru olsun kampanyasi » akp yandasi felan degilim sadece bidibidi » hakiki seri eksi oy veren ibne » franky facer » hakan kadir balta » ataturk olimpiyat stadi » gelmis gecmis en tehlikeli kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa