yolculuk sarkilari 

kapat
  1. " en iyi müzik arabada giderken dinlenir. ister yanında birileriyle, ister yalnız. ister dandik ototeybinde ister son teknoloji stereo bir alette. araba müziğin içine dalıp gitmek için en iyi ortamdır. güzel bir 'jj cale' albümüyle hiç farkına varmadan 1 saat yol yaparsın. sonra eğer vakit geç ve çok yorgunsan, önünde de zorlu bir yüz kilometre varsa, 'ac/dc' koyarsın, 'powerage' iyi gider.
    biliyor musuuz, ilk defa 'amadou & mariam'dinlediğimde otoyolda gidiyordum. birden vurulmuşa dönmüştüm...
    kendi parçalarımın mikslerini de yolda dinlemeyi severim. akıp gidiyorlar mı yoksa tutuklar mı en iyi yolda anlarsın, stüdyoda değil. arabayla şarkılara bir tur attırırım.
    bugün artık adet oldu, herkes şarkılara klip yapmak zorunda.
    ama arabanın aynasından akıp giden görüntülerden iyi klip olabilir mi ? "

manu chao

kaynak: roll
    #2628704 (ditty, 25.11.2007 18:14)

© 2008 - uludağ sözlük

yolculuk sarkilari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yolculuk sarkilari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yolculuk sarkilari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basladigi isi bir turlu bitiremeyen problem isci » adalet » pilli kro » sukela butonuna basiyorum gozlerim yasli » mescit » havali kornaya godfather theme yuklemek » yurt disina gitmeyi bir halt sanmak » birader sen bizim kizlara laf atmissin » cikma teklifine verilen anormal cevaplar » sevgiliye beste yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games