osmanthegral 

kapat
  1. çarşamba günü* öss nedeni ile türk telekoma benim bağlantımı kesin sözlük var çalışamıyorum diye başvurmuş kişidir. ama hala* bağlantısı kesilmediğinden sözlüğe girebilmektedir. büyük ihtimalle turk telekom pazartesi günü bağlantısı kesilecektir. bu da ekşinin yazar alım sürecine denk gelmektedir. hani diyorum eksikliğimiz hissedilirse*bilin ki test çözüyorum.*
    #2556242 (osmanthegral, 04.11.2007 21:49)

© 2008 - uludağ sözlük

osmanthegral başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. osmanthegral ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu osmanthegral nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye ermenistan macinda siyah bant takilmasi » the ocean » brick top » resmen teror orgutu ziyareti yapan genelkurmay » beni satiyorlar » soulmates » buruk aci » turklerin yuzde 60 i aptal 47 si tescilli aptal » flop flop flop » 1779 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games