curumekte olan bunyeler icin umut ikmali 

kapat
  1. madde 1: bünye kendisini imha etmek için doğru zamanı beklemektedir.
    madde 2: karamsarlık korsanları hayatının bütün anlamlarını tehtit unsuru olarak ele geçirmiştir. hayatının dikiz aynasına koyduğun bütün hayallerinin resimlerini yırtmışlar ve seni bile bile yitik savaşçı yapmışlardır.
    madde 3: dibe vurmak üzeresindir ama o da ne kule kule...
    madde 4: bir " umutla " var olmak için, dahası hiçleşmek için eyvallah dersin ve gerçekten çürüyeceğin gün için bir bilet kesersin...biletin üstünde umut yazar...
    isyan etsekte istediğimiz kadar...şarkının devamını hepimiz biliyoruz...
    #2540930 (oyuncakdunya, 31.10.2007 19:14)

© 2008 - uludağ sözlük

curumekte olan bunyeler icin umut ikmali başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. curumekte olan bunyeler icin umut ikmali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu curumekte olan bunyeler icin umut ikmali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uc paket sigara icip gecinemiyorum diyen insan » o degilde bi yonja vardi ne oldu ona » sevgilinin sevgilisi ile sevismek » padisah » her sene tekrarlanan haber kliseleri » can dost » dogan hakyemez » orhan gencebay » serefine hayat » aziz nesin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games