today s zaman 

kapat
  1. - seni today's zaman'a abone yapalım mı?
    + ooo, noo!
    #2511822 (nikim yok benim, 24.10.2007 12:02)

© 2008 - uludağ sözlük

today s zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. today s zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu today s zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nokia 1200 » sozlukculerin popomundo karakterleri » ruyasinda aldatan esini bicaklayan adam » halkevleri » sigarayi birakmak » cilaci » ailecek soverek izliyoruz » uc bucuk trilyon dolar » emrah kos » 1000000000 » kafa izni alan mod » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » fc llama » penelope cruz » in bruges » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » playboy tv muhabiri » gasoline » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » ask diyaloglari » duralit » don bebegim butonuna alternatif isimler » kucuk ibo » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » abdullah ocalan » dayan koca adam » dur cekmek » bakmalar denizi » redwire » bir genclik hayali olarak bar sahibi olmak » daha gencsin