sinir otesi operasyonu 

kapat
  1. pkk'ya karşı, daha önce 24 kere yapılmış. bir de, şu günlerde yapılacak olanla 25 olacak. madem bir operasyonla bitiriyordunuz terörü, pkk'yı yok edip çıkacaktınız, daha önceki operasyonlarda niye bitirmediniz diye sorarlar adama.

ya tsk'nın suçu bu, "süper güçlü" ordumuz bir terör örgütünü bitiremiyor, ya da hükümetlerin suçu, yönetici kadrolarını temizleyemiyorlar. ikinci durumda da, tsk'nın çıkıp "yönetici kadroları temizlenmiyor" açıklaması yapması, en azından hükümete bu isteğini iletmesi gerekir. yoksa başarısızlık üzerinize kalır.

edit: buyrun size soru;

madem şimdi, girip pkk'yı "bitireceğiz", 24 kere neden bitirmedik?
    #2510088 (endirekt serbest vurus, 23.10.2007 21:43 ~ 22:10)

© 2008 - uludağ sözlük

sinir otesi operasyonu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sinir otesi operasyonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinir otesi operasyonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sosyal sovenizm » avrupa birligi bizi cok seviyor » adim samuel 25 yasim » yngwie malmsteen » 42 numara ayakkabi giyen kiz » kolon » aldatmasin diye ozurlu sevgili bulmak » cocukken akilda olusan allah figuru » tarihi tarihcilere siyaseti siyasetcilere birakmak » aldatmasin diye engelli sevgili bulmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games