21 ekim 2007 hakkari teror saldirisi 

kapat
  1. bu kafayla giderse daha cok can gider diye düsünmeme neden olan olay.
    kimse bu basarizligin esas sorumlusu hakkinda bir tek kelime etmiyor. yasar büyükanit dururken tayyip erdogan'a; tsk dururken, akp'ye saldiriyorlar.
    elbette tayyip erdogan basbakan olarak, akp'de hükümet oldugu icin bu kayiplardan sorumludur. ama kendimizi kandirmayalim, türkiye'de ordu tek basina bir devlettir. ve yeri geldiginden basbakanliga bile tavrini koyar. ve yillardir, yani 20-25 yildir bir savas var dogu'da ve güneydogu'da.

sonuc?
    sonuc kocaman bir beceriksizlik, hezimet, utanc verici rakamlar. herseyden önemlisi yiginlarin canini acitan ölümler. pekii kim bu iste ilk sorumlu?
    orda savasan ordu degil mi?
    o orduyu yönetenler degil mi?

maalesef bir basarisizlik var o halde;

bu ordunun savasma yetenegi,
    egitim kalitesi,
    islerligi,
    operasyon becerisi sorgulanmamali midir?

bunlar dururken akp'ye yüklenin. cözüm mü olacak. kac tane hükümet gördü bu terör örgütü, akp'den önce? eger parti düzeyinde bir basarisizlik varsa, akp'ye de kendisinden önceki hükümetlerle ayni sorumluluk ve esit düzeyde kabahat yüklenmelidir.
    ama ayni zamanda bu örgüt, bir tek ordu gördü yillardir karsisinda. hep ayni cizgide giden, hic gelismeyen, hic degismeyen, o halde bu ordudur esas sorumlugun sahibi!
    (der biertrinker von bosporus, 21.10.2007 13:13 ~ 13:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sirp » the last shadow puppets » 319 kd askere gidecek sozluk yazarlari » 5727 sayili kanun » sigara yasagi » emir kusturica » srebrenica katliami » hincal uluc » tapu » akla gelebilecek basit utopyalar » arkadas » atesleniyor » raul » bulent emin yarar » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » lebron james » hakiki seri eksi oy veren ibne » merhaba ankara zirvesi » yolda yururken sigara sondurtmeye calisan zubukler » anne » i am f » eski sevgiliye benzeyen birine rastlamak » yaz aylariyla gelen sort atlet corap uclusu » zilgit » pezo » emperor » aysun kayaci » elleri goremiyorum » sendencocugumolsun 21 istanbul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa