kapat
#2498541 no'lu entry sözlükte yok!

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kizilyara » en buyuk yoksulluk yalnizliktir » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » aslinda bir konu var » basliga cevap niteliginde entry girmek » hz muhammed in turk dusmanligi » cengeltepe hoyugu » tijen beni paket ettiler karicim » wonen in developing world evidence from turkey » sungurlu » bertus aafjes » moskova metrosu » gel ey zahid » ozurlu gencin yasama sevinci » nail puller » dagilma surecine girmek » karakol cemiyeti » sebnem kisaparmak » yirtik krampon » guneydogu » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » sevgiliyi baskasiyla opusurken gormek » vay yavrum orkidin olayim osur osur del beni » ataturk yasasaydi akp ye oy verirdi » karma » the sopranos » erke donergec » pinhani » hafriyat » 2007 2008 turkcell super lig sampiyonu kasimpasa » sndn ayrlyrm » onder sav in hazreti muhammed e alayci yaklasimi » starbucks tabelasiyla resim cektirmek » arnold schwarzenegger » trakya universitesi tip fakultesi hastanesi » hukuk felsefesi » coder kolasi » georgi jukov » the northern hemisphere » pismaniyeden biyik yapmak » vernon sullivan » yerli erotik dizi ismi onerileri » queen » adnan » toygar » youtube un kapatilmasi olgusu » kulotlu corap » carpisma » senay gurler » oovxvoo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa