girilen birkac entry den sonra seyrin degismesi 

kapat
  1. bir başlık gözünüze kestirirsiniz ve entryi yazmaya kendinizi adamadan önce ' lan dur bakayım ne yazmışlar? ' dersiniz. aklınızda gireceğiniz entry, artık girilen entrylere göre değişik bir tarafa doğru kaymıştır. kaymayı gerçekleştiren ise kilit bir entry vardır. herşey ondan sonra başlar. entry i girdikten sonra bir bakarsınız ki karşınızda 'ne entry i girecekken ne yazdım!' sorunsalı kalır. şöyle ki:

başlık: mesela; ajdar anik in olmesi

aklınızdaki entry: 'lan iyi oldu ipneye. zaten birşeye benzemiyordu.' cinsindendir.

yazılmış 1. entry: oh çekilesi hadisedir.

yazılmış 2. entry: hayde halay çekelimdir.

o ara aklınızdan ' lan herkes benim gibi düşünüyor ' türünden bir hadise geçer. ama ipnenin teki seyri değiştirmiştir:

yazılmış 3. entry: insan adına üzüntü duyacağımız hadisedir.

o andan sonra ' lan haklı galiba, dur devam ettireyim muhabbeti ' dersiniz ve entry i basarsınız.

sizin entry niz: ne de olsa insandır. zaten hafif te safçaydı. üzüldüm gerçekten böyle olmasına. nice gebermesi gerekenler varken gitmiş böyle saflar ölmüş. falan da filan da hobalubele..

başlığın ana fikri böyledir.
    #2497860 (alonejuveline, 21.10.2007 04:17)

© 2008 - uludağ sözlük

girilen birkac entry den sonra seyrin degismesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. girilen birkac entry den sonra seyrin degismesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu girilen birkac entry den sonra seyrin degismesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» goncagul sunar » karanlikta entry girmenin zararlari » smoke screen » vaktini namazda harcamak yerine calisan insan » bunu yapan turktur dedirten olaylar » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » 2008 kuresel ekonomi krizi » ferhan sensoy » ben hep seni yazdim » piyasalarin moralini duzeltmek » johnny b goode » revolter00 » iki sozluk yazarinin evlenmesi » bana sen lazimsin » voleyi vurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » limanla kavgali isyankar kaptan » onurkul » 29 ekim ankara anitkabir zirvesi » big rock candy mountain » izmir » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » beyaz melek » zamanin manzarasi » ahmet yildiz olmedi nin basur olmasi » icime islerken » 13 ekim 2008 » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » gel anneye » okayi yamasika kombamba kombamba » gigi la trottola