eski sevgilinin unlu biri olmasi 

kapat
  1. misal ben bi dönem brad pitt'leydim o tabii abd'de ben ayri bi yerde zorlandık. bakım görüşemiyoruz bi de o beni aldatıyo muymuş ne koca dudaklı bi kadınla bi kızdım dedim bitti bu iş. duyglarımla oynadın şerefsiz die bağırıp kafasına vazo fırlatmadım hani sözleşmeleri vardır tazminat filan olasın diye. şimdi matt damon'layım oh yani brad kadar ünlü değil daha rahtım. hayır bişi değil , bi yere gidemiyorsun çok ünlü olunca üstünü başını yırtan kadınlar yok işte her dakika bi paparazziler..
    (bkz: rüyalar gerçek olsa)
    #2462343 (hefeweizen, 12.10.2007 19:54)

© 2008 - uludağ sözlük

eski sevgilinin unlu biri olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eski sevgilinin unlu biri olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eski sevgilinin unlu biri olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» afuv » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » amok » uluslararasi kastamonu kufur yarismasi » yeni uu otomasyon sistemi » iliskilerde yas farki » baskici bir ailede yetismek » ece temelkuran » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » ergenekoncu olanlar hemen simdi arabamdan insin » you can t do that » deniz feneri dernegi » move » agir bir hastalik gecirince imana gelmek » akalkuli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bos bos monitore bakmak » muhim degil » cryptopsy » disforik duygudurum » freshies » gece iskencesi » aleksimiti » ataturk dirilse olabilecekler » yagmur altinda opusmek » scorpion flower » kazim koyuncu » tesettur icine g string giyilmesi » prescott » mr ampul » karbon