mahmut tuncer show un cnbce ye transfer olmasi 

kapat
  1. program konukları latif dogan ve 50 cent'in küstüm şarkısına feat yapmalarını sağlar.
    #2364212 (tanimadinmiben, 23.09.2007 01:36)

© 2008 - uludağ sözlük

mahmut tuncer show un cnbce ye transfer olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. mahmut tuncer show un cnbce ye transfer olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu mahmut tuncer show un cnbce ye transfer olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dementia praecox » rap vitamin » frekans » 14 kasim 1984 turkiye ingiltere maci » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » tayyip e sok ceza » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » alternatif bim acilimlari » can baba » yedikce yiyesi gelmek » zeynep gunay » pulitzer odulleri » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » istanbul un en guzel semti » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kazim koyuncu » kendine gomulmek » diferansiyel denklemler » ingilizce entry yazan yazar » artik beni sevmiyorsun » samsung d880 » dusunce akimi yavaslamasi » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » timbuktu » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » stephon marbury » cemsbg » oldum de uyandim » baslik sayi uyumu » ikiyuzlu ateist