btpugur 

kapat
  1. (bkz: akpşevket)
    (bkz: chpmesut)
    (bkz: mhpismail)
    (pablo escobar, 22.09.2007 20:50)

© 2008 - uludağ sözlük

btpugur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ali konti » turklerin islamiyeti kabulu » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » surekli trip yapmak » seovinin gelecegi » uefa sampiyonlar ligi » attila ilhan » besinci nesilde eksik olan sinerji » felak suresi » wladimir klitschko » mortaki » 53 friend requests » minibus soforune biss atan teyze » a song for our fathers » madam despina » tek turkiye » tipik trakya cocugu » mayis sikintisi » tijen beni paket ettiler karicim » yarasi saklim » frekansmetre » zeki muren » ufolarin insan yapimi olma ihtimali » sana vermezsem » dumur olaylar » baskasi bakmasin diye cirkin sevgili edinmek » freedean » sponge bob » eksi oy mafyasi » saatli » genc fenerbahceliler » kacak dovusen ayi » mustafa kemal ve cetecilik » mimetik arzu » paladinden kacan skirmish » hal ve gidis » sinceicould » sac kestiren kisiye verilen tepkiler » besiktas in transfer politikasini elestirmek » iddia makami » ege » kurtlerin kendi kendine yaptigi irkcilik » reputasyon » pinhani » kumpir » samsung yp t10 » hustler » yaran videolar » ben hicbir korsan urunu kullanmam » seri eksi oy veren mafya a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa