vesaire 

kapat
  1. çok kral bir muslum gurses parçası.

Cahildim yolumdan sasirttin beni
    Askinla daglardan asirttin beni
    Sevdim sevdim sevdimde kul ettin beni
    Vesaire vesaire hep aska dair
    Mutlulugun icinde derdim vesaire

Ciktim arsa seylan eyledim geldim aska
    Dondum baktim aleme alem bir baska
    Herkesin bir derdi var hep baska baska
    Mutlulugun icinde kaldim Misafir

Gonlumden gonlume naz ediyorsun
    Gel sarayim bagrima olmaz diyorsun
    Hem bana sen diyorsun sen sevmiyorsun
    Mutlulugun icinde kaldim misafir

http://www.youtube.com/watch?v=PrGAOpYed_0 +
    #2347209 (darkness nights, 20.09.2007 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

vesaire başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. vesaire ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu vesaire nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» assembly » beklenen mailin gelmemesi » kadir topbas vs i melih gokcek » gs fb el ele sampiyonlar ligine » geceyi bir sozluk yazarinin boynunda gecirmek » ibrahim tenekeci » olumsuzluk mantari » yazarlar es buluyor zirvesi » ogopogo » 22 erkegin bir topun pesinden kosmasina anlam veremiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games