microsoft servetini dagitiyor 

kapat
  1. payıma düşen 645.000 dolar ile tüm sözlük arkadaşlarıma yemek ısmarlayabilirim.
    (kuntayi kinteleyen adam, 14.09.2007 17:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» en azindan » hayattan zevk alamamak » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » italyan isimlerinin sesli harfle bitmesi » allah a sorulacak sorular » 84 44 114 44 » alttakiler tepeye » hicbir seyden memnun olmayan insan » fistfucking god s planet » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » fucka » metal gear solid 4 guns of the patriots » gulerken agiz kapamak » download helper » zorda kalinca beraber olan kadin modeli » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » mazosizm » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » hasretim sarhos » sins of omission » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » hadise » itiraf com » kac kilosun sorusuna alternatif cevaplar » pelikan silgi » 2008 cannes film festivali » neseye sarki » zihniyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa