kuvass 

kapat
  1. (bkz: #2309003)

dini kullanan ve ülkesini son kuru$una kadar yıkmakla uğra$an ki$ileri $oven ve militanca savunan yazık yazar.

3-5 ya$ında kızla evlenilmi$ gibi konu$uyormu$uz. 6 desem bi$ey hatırlatır mı sana? 9 ya$ında gerdek desem? kocası öldüğünde 19 ya$ında olan bir kız desem? evet peygamberinden bahsediyorum. hem de oruç oruç söyletiyorsun bunları bana. ha sanma orucu allah için tutuyorum. fakir fukarayla yemek yemek ho$uma gidiyor o kadar. sevap dediğiniz ilüzyon için götünü vereceklerden değilim ben. sevabını da sana bağı$layım istiyorsan? günahımı vermem ya, neyse.

e be adam git bari gazetelerin kö$e yazılarını oku. oralardan bile kendinin ne kadar gereksiz bir adam olduğunu çıkaracaksın.(hani gazeteler daha hiç bi$ey. ama sen onu anlasan gene yeter)

savunduğun adamlara yakı$mıyorsundur büyük ihtimal. hayatında yolsuzluk, hırsızlık, i$birlikçilik yapmamı$sındır. kendi halinde bir adamsındır. e ne diye kendini kirletiyorsun? hiç anlamıyorum senin gibileri. yazık. 12 eylül ve sen. ne kadar iyi dostsunuz bir bilsen.($iir gibi oldu lan)
    #2309071 (stratej, 13.09.2007 13:16)

© 2008 - uludağ sözlük

kuvass başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kuvass ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuvass nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» blues alaturka » yumusak g vitamini » itu sozluk » kelime oyuncusu » sirinler » carl sagan » yaran karma isimleri » shadowland » 4 cekirdekli server in dolapdere imali olmasi » sopa bulamayan annenin cocugunu pirasayla dovmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games