kapat

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about . Copyright of the articles are belong to their authors.

» cagdas » bowling oynayan kinali eller zirvesi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » kopush » sozluk bana is bul » kacak kelebek » kedileriseviniz » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ancak bir ogrenci evinde olabilecek seyler » ahmet necdet sezer » yaran entryler » yaran entry silinme sebepleri » hicbir erkege guvenmeyen kiz » freedean » smiley was here » wolfshade » asiti kacmis kola » en yakin arkadasin ibne oldugunu ogrenmek » nur cemaatinin ataturk e bakisi » kim sicti donuma » 23 kasim 2006 fenerbahce palermo maci » insan » ali atif bir » bulent ecevit » icki icmedigi halde mezeyi somuren denyo » turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » korsan cd saticisiyla diyaloglar » en seksi erkek listelerinde turklerin hic olmamasi » komsu kizinin intihar etmesi » guinness rekorlari » let me kiss you » char » yusufcuk » on sira ogrencisi » turkuler dolusu » ytu makine fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gunun sozu » semih ucar » need for speed undercover » la belle dame sans regret » 9999 » erkege verilen kavanoz kapagi acma gorevi » sarp » tik tik tik eyi gunler » yolda yururken insanin ustune yuruyen bayan » ota boka meslek sirri demek