monsta 

kapat
  1. eksi sozluk'ten entry araklayan yazar.

başlık: smokin aces
    ekşi sözlük entry no: #10334418
    uludağsözlük entry no: #2252876

kendisinin moderasyon tarafından uçurulmasını bekliyorum.
    #2252880 (javelin, 03.09.2007 06:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

monsta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. monsta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu monsta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about monsta. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turkcell in 3000 sms kampanyasi » telsim den bedava kontor kazanma yollari » fasilda dinlenecek sarkilar » deizm ateizm » fuzuli divani » sahin k nin soyadi » rus salatasi » bagi » back to black » mağara dönemi espirileri » ctunnel » huysuz ve tatli kadin » ferrum fort » duyulmamis kufurler » ataturk ile ilgili siirler » salak ucak yolcusu diyaloglari » fatma belgen » korkmasam seni sevmekten » ataturk ile ilgili siirler » sevgiliye sorulmamasi gereken sorular » istanbul belediyesi sehir tiyatrolari » bazar » deli yurek » oraklacekicledevrim » sevildigini bil yeter » 27 yasinda olmak » silah ile penis arasindaki farklar » kristal klaket kisa film yarismasi » duanla yasamadim ki bedduanla oleyim » leise » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kedi » giulio cesare in egitto » biji kelimesine antipati duymak » kayser sozer vs bluevelve » on iki dev adam » geri zekali site isimleri » yaran basliklar » issiz adam » babasini idol yapip ondan kurtulamayan cocuk » entry ve nick uyumu